Thursday, March 17, 2016


  • Αισθάνθηκα να γράψω σήμερα

Καλήμερα σε όλους..

Αισθάνθηκα να γράψω σήμερα !! πεδια !! ..με έπιασε το μικρόβιο της δημοσιογραφίας που εξασκώ εδώ και 20 χρόνια σε όλες της πλατφόρμες των ειδήσεων περισσότερα όμως στο αθλητικό ρεπορτάζ αφού υπήρξα και εκδότης αθλητικης εφημερίδας με τίτλο Ο ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ .για 6 χρόνια με κυκλοφορία 5.500 φύλλα εβδομαδιαίως  και τελεια εδω !!!
. Τώρα θα μου πείτε ρε φίλε εμείς μπήκαμε εδώ για να παίξουμε τίποτα από αυτά που δίνεις μπας και την βγάλουμε καθαρή  για σήμερα !!!  και εσύ μας λες τις ιστορίες σου?.αναγκάζομαι να μιλήσω έτσι λίγο αλήτικα διότι αλλιώς δεν καταλαβαίνουν μερικοί ...είναι ξερόλες..!! και από τα 20 .χρόνια τους κιολας !!! και νομίζουν ότι οι μπουκ μοιράζουμε λεφτά δεξιά και αριστερά .Λοιπόν ανοιξτε καλά τα μάτια σας και τα αυτιά σας μήπως και συμμορφωθείτε μερικοί για το τι είναι το στοίχημα και πως παίζετε!!!! αφού μετά από την τεράστια πείρα που απέκτησα 15 χρονια στην betfair  κανοντας  trading  14  ωρες την ημερα και αφου τελειωσα  και ενα πανεπηστημιο της U.K αναγνωρησμενο με την επωνημια GOLD TRADERS 3 χρονια και λαμβανωντας ακομα και σημερα   μερος σε ειδεικα σεμηναρια για καινουργιες τεχνικες .σας λεω τουτο και μονο !!! χάνοντας στην αρχή λεφτά (πριν ασχοληθω με
το trading )από πληροφορίες παιχτών ομάδων φύλλων και μη  ,διαιτητών ,παραγόντων ομάδων, αδελφών ποδοσφαιριστών,  που παίζουνε σε ομάδες και κ.λ.π. και .κ.λ.π (ειχα τον τροπο να μαθω εκδοτης εφημεριδας αθλητικης  υμουνα για !!) καθώς και στο άλλο τριπακι (αυτο το εκανα πιο μικρος στα 19 μου !!που είναι μάλλον το χειρότερο δηλαδή να διαβάζεις και να ακούς όλη μέρα ραδιοφωνακι τον κάθε μπιπ να σου λέει την κάθε μπιπ επειδή πληρώνετε (για ενα ξεροκόμματο) για μια ώρα, και πρέπει κάτι να πει!!! χωρίς να έχει ιδέα !!!τι πραγματικά συμβαίνει στις ομάδες και να λες εσύ μετά  τι γίνεται? ρε πουσ...μου ...τι έλεγε ο παπαρας παίζουνε με απουσίες και κερδανε 0-2 !!!..έργο το οποίο επαναλαμβάνετε συνεχώς!! Οποτε λες..  αστα...δεν ξαναπαίξω σημεία ( 1Χ2).. θα παιζω... μονο over και under..η ..και .. επομενο γκολ  στο ημιχρονο.. στο 80 στο 89 που εχει και μεγαλες αποδόσεις η καμια ανατροπη μπας.. και μου κατση και τους τα πάρω !!!!! .Βαθεια ...νυχτομενοι ειναι και  αυτοι!!! που νομιζουνε οτι θα κονομησουνε ετσι!! και προκαλώ τον οποιοδήποτε που παίζει με αυτον τον τροπο να μου στειλει τον λογαριασμό του απο στοιχηματικη εταιρεια με το ποσο που εχει σήμερα μεσα και με τις αρχικες αναληψεις και καταθεσεις, που εχει κανει μεχρι και σημερα .. όποιος λοιπόν εχει τα κότσια ας το στειλει σε ενα εμαιλ Τοτε ..θα μου πείτε τι κανουμε?? κοβουμε το στοιχημα ?? συνεχίζουμε??.και αν νε πως?? λογική ερώτηση ...οχι τιποτα απο τα 2 αυτα ...απλα ..ξεχναμε τι εχουμε κανει μεχρι τωρα και το τρόπο που το καναμε δηλαδή παταμε ενα φορματ και τα σβηνουμε ολα !!!..και ξεκινάμε απο την αρχη εφ οσον έχουμε κουραγια και θεληση να κάνουμε μια καλή αρχη ώστε να βγάζουμε κάποια λεφτά απο το σπίτι μας (αναλογικά ειναι αυτά... (κεφάλαιο) ..μπας και ξεπεράσουμε αυτην την κολοκριση που μας έχουνε χώσει βαθιά οι καρεκλοκένταυροι πολιτικοί μας Ποιος λοιπόν είναι αυτός ο τρόπος??..Παμε...

1) Δεν παίζουμε μετά από βόλτα ,ταβέρνα ,ξενοδοχείο !!επειδή μας καύλωσε ετσι
για να δούμε τον αγώνα που γίνετε εκείνη την στιγμή !! χωρίς να έχουμε ιδέα το τι παιζετε απο τιμες και απο που ξεκινησε το ασιατικο του.


2) Δεν παιζουμε εάν δεν εχουμε πληροφορίες  πόσα λεφτά παίζονται στον αγώνα τον συνκγκριμενο....
που ,παίζονται?
πως??? τα παίζουνε ??
σε ποια σημεία 1Χ2 ??
σε ειδικά στοιχήματα ???
σε over, under??
σε Ασιατικό ??


.. αυτοί που ασχολούνται όλη την ημέρα με αυτά,  ε..,κάτι  ξέρουνε  παραπάνω από εμάς !!!!για να χώσαν 13.500 ευρω!!! στο ημίχρονο μονο!! 2πλο σκέτο  τις ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (δεν πετάς σε ένα στοίχημα ειδικό τόσα λεφτα  και να περιμένεις τον ΘΕΟ για να σου κατση !!! σε 45 λεπτα το 2πλο !!!)
 ..οπως και έγινε...εχθες το βραδυ !!.., και αφου το ειδαμε και το προτείναμε στα εμαιλς απο ημιχρονο διπλο με 4.85 αποδοση ,και ημιχρονο σκετο 2πλο !! με 2.40.
Πονταρησματα τετεια ,γινονται καθε μερα και ολη την ημερα σε διάφορα αθληματα .!!!...
 

3) Αμα δεν μπορεις να τα παρακολουθείς  αυτα, (τα παραπανω)  ο ιδιος, τοτε, αστα, παρατατα, και θα βγης κερδισμενος ..πιο  πολυ !! απο το αν θα επαιζες !!!η   πληρωσε για να τα παρακολουθούν αλοι  αντι για σενα.Υπάρχουν τόσα συνδρομητικά σαιτς για να το κανεις.με 70 -80 λεπτα την ημερα αφου θες να πεξεις  5 ευρω.. πληρωσε 70 λεπτα και πεξε 4.30 για να λες τουλάχιστον οτι δεν θα παει ακλαφτο το ταληρο σου και οτι θα σημετασχης με ενισχυμένες πιθανότητες νικης και επιβεβεωσης διοτι μπορεί απο το 2 λεπτο να μην πάρεις ουτε μυρωδιά απο το ανάποδο αποτελεσμα που θα εχεις εκεινη την ωρα οπότε θες αλλα 5 ευρω η 10 (για να κάλυψης το προηγουμενο και παει λεγοντας ..αλλα και που θα το βαλεις?? ξερεις ??

Ξερεις το ΑΣΙΑΤΙΚΟ .ΟΧΙ. απο που ξεκηναει στον αγωνα  που πονταρεις ? ΟΧΙ
Ξέρεις το χαντικαπ των γκολ? ..ΟΧΙ..

Ξερεις το χαντικαπ των ομάδων ΟΧΙ (ποιος χαρίζει σε ποιον? και ποσο ??..ΟΧΙ 
Ξερεις  που ειναι η οριακή γραμη στιριξης του καθε αγωνα?? ΟΧΙ .
Ξερεις ξερεις τη σημενη η γραμμη αντιστασης ΟΧΙ .
Ξερεις τι ειναι οι scalpers και οτι ανεβοκατεβαζουν τις τιμες ολη την ημερα ?? ΟΧΙ
Εχεις δει απο την αρχη το χαντικαπ  τον γκολ ?? ΟΧΙ .
Εχεις κανενα γραφημα  για να μην ανυσηχεις κατα την πορεια του αγωνα ..ΟΧΙ ..
Ξερεις να χειριζεσε σωστα το Cash out ..OXI
Ε.... τοτε.. τι σκατα ξερεις και τι σκατα πεζεις??και εκτος αυτου βριζεις και τους ΒΟΟΚ  επειδη σου εχουνε το over η το under  σε μικρη αποδοση που θες να παιξεις! .δεν θα σε φανε οι  ΒΟΟΚ ??..αφου σε αυτούς ειναι προγραμματισμένα ολα τα λογισμικά τους να μετρανε ολα τα παραπανω μεχρι αηδίας !!!.ειτε στο χαντικαπ ειτε στα γκολ.!!!ειτε στα σειμεια  ε ,, τοτε ..εσυ που πας ρε καραμητρο???? με την σφεντόνα....και με της Ταρζανιες σου?? .φταιει  μετα το σχοινι που γλιστραει και σε τρωνε οι κροκοδηλοι ??
 
 

4) Όλα αυτα λοιπον παρακολουθούμε εμεις 6 ανθρωποι εδω ! με τα τελειωτερα προγράμματα 8 τον αριθμο !! κατασκευασμένα απο εμας παραγελεια !! σε Αμερική και U.K σε 4 ανταλλακτήρια και 146 ΒΟΟΚ.για 70 λεπτα την ημερα απο τον καθε συνδρομητη και ειναι  η μοναδικη δουλια μας για αυτο τον λογο μην παραξενευεστε οτι δεν χανουμε η χάνουμε ενα στα 10 στοιχήματα που δινουμε ειτε σε ελευθερα έξω ειτε συνδρομητικα ...απλα κανουμε καλα την δουλεια μαςκαι δεν αφηνουμε τιποτα στην τυχη...δεν υπαρχει κανενα αλλο μυστικο!!!!!  Ελπίζω να γίνατε λίγο πιο σοφοί σήμερα...


Παρεμπιπτόντως ..εάν με ρωτήσετε τη χρώμα έχει η φανέλα της  ΡΕΑΛ δεν ξέρω
να σας απαντήσω !! ...αυτά πια ...είναι άγνωστα για μένα πράγματα αφού δεν παρακολουθώ κανένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι  η άλλο αθλητικό γεγονός !!!

Τελος ..αν και  μου ξανάρθει η όρεξη θα ξαναγράψω κατι ακόμα ....φιλάκια....

Good luck
fotofinisman


Καλημερα παιδια.....
"Προς ολους τους συνδρομητες¨"
Έχουν ενημερωθεί όλα τα lings στις σελίδες
 του συνδρομητικού οπως βλεπετε κατω
για όλα τα σημερινά bet από 09.00 .πμ !

,και ανανεώνουμε συνέχεια με καινούργια !!
ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ TIPS
Βet8" ΥΠΕΡΕΣΙΑ email 

 ΣΤΕΊΛΕ EMAIL ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΉ ME THN ΛΕΞΗ
                 " ΕΓΓΡΑΦΗ "




ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΈΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙΣ 14 ΩΡΕΣ!

Current visitors - subscribers "ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SΙTE " VIDEO "subscription" ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ...ΔΗΤΕ https://www....